Jimmy Creed (06-05-2007)

Bos en Duinschool, Bloemendaal

Inez de Quaatsteniet, fysiotherapeut. Inez begeleid Jimmy op de maandag tijdens de gymles op school.

www.fysiotherapiesantwee.nl

brenda

Brenda Groot, gymjuf. Jimmy ging van oktober 2010 tot juni 2012 elke maandagmiddag samen met zijn broer naar reguliere peuter- kleutergym bij turnvereniging BATO in Haarlem. Dit was goed om zijn grove motoriek te verbeteren. Hij integreerde hier gewoon met andere kinderen en werd gestimuleerd door de groep. Juf Brenda werd helaas heel ziek. Ze was een uniek persoon met een enorm goed hart en we missen haar nog elke dag.

Marga Priem, fysiotherapeut. Tot Jimmy kon lopen (Jimmy was 2,5 jaar) kreeg Jimmy wekelijks fysiotherapie. De eerste jaren kwam Marga aan huis en daarna ging ik met Jimmy naar de praktijk aan de Zuideremmakade in Haarlem.

http://www.kinderfysiozuideremmakade.nl/

Caroline de Graaf, kinderoefentherapeut. Naar aanleiding van het onderstaande artikel in de flits, onze buurtkrant kwam ik begin 2010 met Jimmy bij Caroline. Helaas vertrok ze na een klein jaar naar Amsterdam.
 
Baby’s en kinderen met motorische problemen

Caroline de Graaf is sinds 2008 werkzaam in de praktijk. “Ik heb negen jaar werkervaring op het gebied van houding en beweging. Ik studeerde in 2000 af als oefentherapeut Mensendieck en in 2006 als orthopedagoog. Na een waardevol jaar werken met gehandicapte kinderen in Indonesië, specialiseerde ik mij tot kinderoefentherapeut. Baby’s en kinderen
die onhandig bewegen of een achterstand hebben in hun motorische ontwikkeling,leer ik spelenderwijs de motorische vaardigheden eigen maken. Mijn pedagogische kennis gebruik ik bij het adviseren van ouders en leerkrachten over hoe zij de ontwikkeling van het kind kunnen begeleiden. Mijn werk is daardoor afwisselend, ook door de verscheidenheid aan
mensen in de buurt.”

http://www.garenkokerskwartier.nl/images/stories/Flits2_2009.pdf