Jimmy Creed (06-05-2007)

Bos en Duinschool, Bloemendaal

Het klinkt bekend: ‘Het zijn van die lieve kinderen.’ Toch zijn ze af en toe ook flink vervelend. Het bijzondere is dat kinderen met Downsyndroom overeenkomsten vertonen in hun gedrag: o.a. koppigheid, vasthouden aan gewoonten en aanhankelijkheid. Waar komt dat vandaan? En hoe ga je daarmee om?

erwinwieringa

Op donderdagavond 4 april 2013 organiseert de Downkern Amsterdam een informatie-avond over gedrag in samenwerking met Erwin Wieringa. Hij is een landelijke bekendheid op het gebied van belangenbehartiging voor mensen met een beperking. Bovendien is hij deskundig op het gebied van gedragsproblematiek.

De avond is bedoeld voor ouders en familieleden van kinderen met Downsyndroom, opvoeders en begeleiders. De entreekosten zijn € 7,50 per persoon en € 5,00 voor vrienden van de Downkern Amsterdam. De avond duurt van 20.00 tot 22.00 u, inloop vanaf 19.45 u. De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie op http://www.erwinwieringa.nl/. Graag aanmelden voor deze informatie-avond via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..